FAQ

Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan contact op via het contactformulier 

Algemene vragen

Alle boeken die wij uitgeven worden geschreven door specialisten. Hierbij kan worden gedacht aan advocaten, docenten van universiteiten of onderzoekers. De auteurs ontvangen van ons een handleiding over de manier waarop de door ons uitgegeven en uit te geven boeken doorgaans worden geschreven. Bovendien worden alle boeken uitvoerig gecontroleerd op taal en opmaak.

De boeken die wij uitgeven worden in het algemeen geschreven met het doel de lezer op een toegankelijke en begrijpbare wijze inzicht te geven in de stof. Om dit doel te bereiken wordt complex taalgebruik vermeden, worden randzaken onbesproken gelaten en wordt de stof inzichtelijk gemaakt door het gebruikmaken van visuele aspecten (zoals schema’s), voorbeelden en stappenplannen.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam.

Momenteel verkopen wij alleen gedrukte boeken en geen digitale bestanden.

Vragen over bestellen

Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd door GLS.

Op het moment dat jij jouw bestelling hebt afgerond, ontvang je twee mails:
1. Een mail met een bevestiging
2. Een mail vanuit GLS met een track & trace

Als je een foutmelding krijgt bij het plaatsen van een bestelling, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@scriptamanum.nl of het contactformulier op onze website.

Hiervoor kun je het beste een mail sturen naar info@scriptamanum.nl of contact met ons opnemen via het contactformulier.

In ons Privacy Statement kun je alles lezen over de beveiliging van persoonlijke informatie.

Vragen over betaling

Je kunt betalen met iDEAL, creditcard en Paypal. 

Ja, onze betaalomgeving is beveiligd door middel van een versleutelde verbinding (een SSL-verbinding). Zodra jij jouw bestelling afrekent, bevind jij je in deze beveiligde omgeving. De beveiligde SSL-verbinding is te herkennen aan het slotje in de URL-balk van je browser. 

Helaas accepteren wij op dit moment geen cadeaubonnen. Wij geven ook geen eigen cadeaubonnen uit. 

Ja, je krijgt altijd automatisch een factuur na het afronden van een bestelling. Deze factuur wordt als bijlage meegestuurd met de bevestigingsmail die je ontvangt na de bestelling. 

Vragen over verzending

Alle boeken kunnen gratis worden thuisbezorgd en wij werken hiervoor samen met GLS.

Dit hangt af van de dag waarop jij jouw bestelling plaatst:

Maandag t/m vrijdag
Vóór 23:55 uur besteld is in principe overmorgen in huis.

Zaterdag en zondag
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op maandagochtend verwerkt en zijn in principe op dinsdag in huis.

Je ontvangt bovendien altijd een track & trace vanuit GLS, daarmee kun je precies zien waar jouw bestelling zich bevindt en wanneer deze wordt bezorgd.

Wij verzenden al onze bestellingen met GLS. Via hen ontvang je altijd een aparte mail met track & trace, zodat je precies weet wanneer jouw bestelling wordt afgeleverd.

Het volgen van je bestelling kan via de volgende link: track & trace GLS.

In de mail die je ontvangt nadat je pakket is verzonden, staat een track & trace van GLS. Met die track & trace kun je altijd zien waar jouw pakketje is. 

Mocht je pakketje meer dan 1 dag vertraagd zijn, stuur ons dan een mail op info@scriptamanum.nl. We zullen het probleem dan binnen 24 uur proberen op te lossen. 

Indien u uw bestelling niet heeft ontvangen kunt u ons het beste een mail sturen op info@scriptamanum.nl.

Als een deel van jouw bestelling niet is bezorgd, kun je het beste een mail sturen naar info@scriptamanum.nl. Wij zullen dan binnen 24 uur met een oplossing komen. 

U kunt dan het beste een mail sturen naar info@scriptamanum.nl of contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen vervolgens onze uiterste best doen het probleem voor u op te lossen.

In principe wordt je pakket bij de buren afgeleverd. Mochten je buren ook niet thuis zijn, dan probeert GLS het binnen 24 uur nog eens. Je ontvangt hier altijd een mail over vanuit GLS. 

Dat verschilt per pakket. In de mail die je krijgt vanuit GLS staat of en hoe je dat kan doen. 

Stuur ons dan een mail op info@scriptamanum.nl. In principe werken wij niet met een antwoordnummer voor de retournering en komen de retourneerkosten voor eigen rekening. Uiteraard is dit niet het geval als wij bijvoorbeeld een verkeerd boek hebben opgestuurd.  

Neem contact met ons op